25 mei ...

25 mei 2018 - 9.20

Ook wij ontkomen er niet aan ...

25 mei 2017

Vandaag is het 25 mei, de dag dat de nieuwe Europese privacywetgeving van kracht wordt. Dat kan u echt niet ontgaan zijn, want net als wij bent u de afgelopen periode waarschijnlijk ook overspoeld door mailtjes van allerlei instanties die u vertellen hoe ze met uw gegevens omgaan. En ook wij ontkomen daar niet aan ...

Welke gegevens hebben wij van u en hoe gaan wij daarmee om?
U kunt dit nalezen op de Privacyverklaring op onze website. Deze hebben wij van een update voorzien. De kans is groot dat u niet wist dat we die überhaupt hadden, maar hij bestaat! En nu dus aangepast aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Voor het ontvangen van deze Nieuwsbrief vragen wij alleen om een geldig mailadres. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor deze Nieuwsbrief door onderaan te klikken op de link Afmelden nieuwsbrief (doe maar niet). Ook kunt u uw gegevens wijzigen door te klikken op Wijzig uw gegevens.

Ook kunt u besluiten om donateur te willen worden. U kunt zich daartoe aanmelden via onze website. Voor een donateurschap hebben wij, naast uw naam en mailadres, ook uw postadres nodig, zodat we u ook per post kunnen bereiken. Deze gegevens worden bewaard in een offline database. Het spreekt vanzelf dat wij ook met deze gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan.

Wat moet u doen?
Wilt u onze Nieuwsbrief blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen, mooi toch?