3xA: praaachtig!

15 april 2014 - 20.54

Samsara, Philomena, Nebraska: de komende weken kunt u genieten van drie films die als overeenkomst hebben dat ze alle drie op een A eindigen. Ze staan -- puur toeval -- achter elkaar in het programmaaa. Ze zijn onderling zeer verschillend, maar ze zijn stuk voor stuk zeer de moeite waard.

A1: Samsara (22 april) is een visueel spektakel met adembenemende beelden, gefilmd (vijf jaar lang!) op 100 locaties in 25 landen op vijf continenten.  In één woord schitterend.

A2: Philomena (6 mei) is een zowel zeer aandoenlijk als bij tijd en wijle ook zeer grappig relaas van een eenvoudige Ierse vrouw die met de hulp van een journalist op zoek gaat naar het kind dat haar door de hardvochtige nonnen is afgepakt.

A3: En op 13 mei vertonen we Nebraska, de grote winnaar van de Publieksprijs op het meest recente Filmfestival Rotterdam. Nebraska is een erg leuke, sympathieke film die binnen de kortste keren een tevreden glimlach op uw gezicht zal toveren. Vooral de acteurs op leeftijd leveren glansrollen af. Wij zijn zo overtuigd van de kracht van Nebraska dat we twee voorstellingen hebben weten vast te leggen. Op 13 mei kunt u terecht om 18.30 uur en op het reguliere tijdstip van 21.00 uur. Reserveren zodra het kan (ca. 1 week voor de vertoningsdatum), want als u hem mist krijgt u spijt!