De zaal is leeg ...

22 april 2020 - 10.40

De blauwe zaal is leeg …en die blijft voorlopig ook leeg.

Het zat er dik in natuurlijk, maar na de persconferentie van premier Rutte van 21 april is het overduidelijk: dit seizoen vertonen wij geen films meer. Het is jammer, maar het is niet anders.

Hoe het komende seizoen eruit gaat zien in de nieuwe anderhalve meter samenleving is ook voor ons nog één groot raadsel. De tijd zal het leren.

In de komende periode wachten wij, net als heel Nederland en de wereld, op de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Voorlopig gaan we er nog gewoon vanuit dat we u op dinsdag 1 september weer kunnen verwelkomen. En dat in een lekker opgefrist Skopein! Het team van Skopein maakt dezer dagen namelijk van de nood een deugd. De schilderskwast is ter hand genomen en links en rechts worden zaken verfraaid en geïsoleerd.

Zonder tegenbericht gaan we over een maandje of twee ook gewoon weer een programma maken voor het nieuwe seizoen. We zijn ons nog aan het beraden wat we met de geannuleerde titels van maart en april gaan doen. Het eerste leuke ideetje is al opgeborreld.

Verder kunnen onze donateurs in juli weer een oproep verwachten om ons het komend seizoen wederom te steunen met een donatie.  De kosten voor een donateurschap zijn niet gewijzigd, dus onveranderd laag. Voor maar €10 per seizoen steunt u onze stichting én krijgt u per film een korting van €2 op de toegangsprijs. U betaalt dus geen €7 maar slechts €5.

Nog geen donateur maar u wilt ons — juist nu — graag steunen? Of misschien vindt u die korting ook wel aantrekkelijk? Meld u aan als donateur! Dat gaat heel eenvoudig via onderstaande link:

Aanmelden donateur

We wensen u en uw dierbaren het allerbeste in deze ongewone en onzekere tijd. We hopen u terug te zien in september!