Dinsdag 4 juni geen voorstellingen

29 maart 2019 - 10.16

Het Gala van de eindexamenleerlingen Havo en Vwo van het Gerrit Komrij College vindt dit jaar plaats op dinsdag 4 juni in The Gallery. Wij verwachten dat dit wellicht voor enige geluidsoverlast tijdens onze films zou kunnen zorgen. Vandaar dat wij in overleg met Servicetheater Skopein hebben besloten op dinsdag 4 juni geen voorstellingen te programmeren.

De titel die we aanvankelijk hadden geprogrammeerd voor 4 juni schuift door naar het komend seizoen. Welke film dat is houden we nog even voor ons, maar we kunnen wel verklappen dat het volgens de Volkskrant een "liefdevol portret" is met "formidabele hoofdrolspelers". Zo, lekker googlen maar.

Op dinsdag 11 juni vertonen wij onze laatste film van dit seizoen en die is ook niet misselijk. Het betreft A Private War, een werkelijk zeer indrukwekkende film over de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike), oorlogscorrespondente van The Sunday Times.

11 juni dus, voorlopig uw laatste kans op een kwaliteitsfilmhuisfilm! Na 11 juni gaan bestuur en vrijwilligers genieten van een volgens onszelf welverdiende vakantie. Maar maak u niet ongerust, begin september komen we gewoon weer terug, doei!