Extra voorstellingen om 18.30 tot einde seizoen

11 maart 2016 - 9.07

Het zal iedereen wel opgevallen zijn: de belangstelling voor ons programma is de laatste tijd stevig gegroeid. Zodanig zelfs dat veel mensen die wilden reserveren bot vingen. De voorstelling is soms al uitverkocht nog maar twee dagen nadat hij door Skopein online is gezet. Dat is fijn voor diegenen die konden reserveren, maar teleurstellend voor de mensen die ook graag hadden willen komen maar achter het net visten. En wij vinden het zelf natuurlijk ook niet plezierig, want we willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze films.

Daarom zijn we om de tafel gaan zitten met Ronald Sasbrink Harkema van Servicetheater Skopein en we hebben het volgende met hem afgesproken:

in ieder geval tot aan het eind van dit seizoen programmeren we een extra voorstelling op dezelfde dinsdag als de reguliere vertoning. Deze extra voorstelling begint om 18.30 uur.

Aan het eind van het seizoen gaan we deze stap evalueren en dan zullen we vaststellen hoe de programmering voor het volgend seizoen er uit zal zien.

Vanuit het verleden weten we dat sommige bezoekers zo'n vroege voorstelling wel prettig vinden en dus ontstaat er, zo hopen wij, vanzelf ruimte in de voorstelling van 21.00 uur. We beseffen dat we nooit iedereen tevreden kunnen stellen, maar we zijn er van overtuigd dat we veel mensen een plezier doen met deze uitbreiding.