Gereserveerd maar verhinderd? Annuleren a.u.b.

8 maart 2020 - 17.11

Bij Parasite zaten we onlangs drie keer lekker vol. Maar … de zaal had nóg voller kunnen zijn als diegenen die op het laatste moment verhinderd waren ook de moeite hadden genomen om hun reservering te annuleren. Dat waren vast allemaal bezoekers die nog niet zo bekend waren met het Filmhuis, maar we brengen het toch nog even onder uw aandacht.

Want er is ons ter ore gekomen dat er nog genoeg mensen waren die nog hadden willen reserveren maar in de veronderstelling verkeerden dat de voorstellingen van Parasite waren uitverkocht.En dat is een beetje zonde, zowel voor de mensen die nu achter het net visten als voor ons.

Kortom: gereserveerd maar toch verhinderd? Graag uw reservering annuleren. U doet er ons én andere bezoekers een groot plezier mee!

Als u online heeft gereserveerd via https://www.skopein.nl/bioscoop/filmhuis/ kunt u na inloggen uw reservering op dezelfde pagina annuleren of wijzigen. En als u telefonisch heeft gereserveerd, dan volstaat een nieuw telefoontje naar Skopein. De medewerkers van Skopein helpen u graag.
lees meer...