Gratis naar de film? Ja hoor!

5 oktober 2018 - 8.09

U kunt gratis naar de film bij het Filmhuis! Tenminste … als u donateur bent en dat kunt aantonen met uw donateurskaart. Dan mag u bij de laatste film in ons jubileumjaar, The Children Act op 18 december, gratis en voor niets naar binnen.

We vinden het namelijk fijn dat mensen door hun donatie laten zien dat ze onze stichting een warm hart toedragen. Met uw bijdrage van maar € 10 per jaar steunt u onze activiteiten. De donaties zorgen voor een buffer die het fundament vormt voor onze filmvertoningen.

Mede door de donaties lukt het ons de toegangsprijzen zo laag mogelijk te houden. En ja, natuurlijk krijgen donateurs korting (€ 2 per voorstelling), maar dat zou niet de eerste beweegreden moeten zijn om donateur te worden. (We moeten dan ook altijd een beetje huilen als iemand het donateurschap opzegt, "omdat ik niet zo vaak naar jullie films kan").

Let op! Ook The Children Act is voor iedereen (dus ook voor niet-donateurs) toegankelijk. Er zijn om 18.30 en 21.00 uur maximaal een kleine 120 zitplaatsen: op=op en vol=vol.  Dus bent u donateur en wilt u gratis naar deze film? Reserveer op tijd en kom op tijd! Mét uw donateurskaart.


U bent al donateur maar u heeft uw kaart nog niet? Haal hem op bij de kassa!

U bent nog geen donateur maar wilt ons wel graag steunen? (En u vindt de korting op de toegangsprijs stiekem ook best wel leuk?)
Regel het snel en eenvoudig: klik hier!