Och kiek toch, wat mooi!

17 augustus 2020 - 11.10

Binnenkort wordt de eerste partij met donateurskaarten verzonden naar onze donateurs voor komend seizoen. Deze mensen ontvangen hun kaart dus nog vóór de eerste film op 1 september.

We hebben de kaart een opfrisbeurt gegeven. Hij is nu wat steviger en uitgevoerd op het formaat van een creditcard, zodat hij eenvoudig in uw portemonnee of pasjeshouder past.

We zijn blij te kunnen melden dat velen al gehoor hebben gegeven aan onze per brief verstuurde oproep om (opnieuw) donateur te worden en ons met de donatie een steuntje in de rug te geven.

Ach, u was afgelopen seizoen(en) donateur maar u heeft per ongeluk de brief al weggegooid en u weet uw donateurnummer niet meer? Dat staat op uw oude donateurskaart. En die ligt ook al bij het oud papier? Maak dan € 10 over op rekeningnummer NL37RABO0371267277 t.n.v. Stichting Filmhuis Winterswijk en vermeld duidelijk “Donatie 20-21” en uw naam- en adresgegevens. Dan komen we een heel eind.

U was nog nooit donateur maar u wilt ons - juist nu - wel steunen? En vindt u een korting van €2 per film ook best wel leuk? Word snel donateur en u bent binnenkort ook in het bezit van zo’n fraaie donateurskaart!

Wij zijn normaal al heel erg blij met uw donatie, maar in deze (financieel) onzekere tijden houden we nog eens extra veel van onze donateurs!