Schitterende Boek&Filmset te winnen!

13 mei 2016 - 12.21

De laatste films van het seizoen trekken traditioneel wat minder bezoekers. 's Avonds is het langer licht, de mensen wroeten in de tuin, terrasjes lokken, de barbecue gloeit gezellig ...

Maar bij het Filmhuis is het ook gezellig! En niet alleen dat, de laatste films van het seizoen zijn schitterend, die wilt u echt niet missen! Met Brooklyn en Land of Mine presenteren we eind mei, begin juni twee titels om uw vingers bij af te likken. De laatste was zelfs de overtuigende winnaar van de Publieksprijs van het afgelopen Filmfestival Rotterdam.

Mocht dat nog niet genoeg zijn om u over de Filmhuisdrempel te helpen, bij beide vertoningen van de laatste twee films gooien we een prachtige set van Boek&Film in de verloting. Het betreft een set die door de Volkskrant is uitgebracht en waarvan wij er vier hebben aangeschaft om weg te geven. Aan u! Gewoon omdat we van u houden ...

Het betreft een set van zes boeken en de bijbehorende verfilmingen op dvd, verpakt in een luxe doos. En die kunt u winnen!

Hoe? Door op dinsdag 31 mei of 7 juni onze voorstelling te bezoeken en uw toegangskaartje te bewaren. Bij alle vier  voorstellingen verloten we na afloop één set. U heeft dus maar liefst vier keer kans om met zo'n prachtige set naar huis te gaan.(Ja ja ... dan moet u wel twee keer op één avond naar dezelfde film, maar de mogelijkheid bestáát!)

Meer informatie vindt u op de site van de Volkskrant Dan ziet u ook meteen wat de set waard is ...