Tips!

7 december 2013 - 9.17

Sommige zaken rond het filmhuis zijn u misschien minder bekend, vandaar dat we hier nog even enkele handige tips op een rijtje zetten:

Reserveren
Reserveren voor onze films is mogelijk zodra Skopein het volledige filmprogramma op de site zet. Dat is meestal een week voorafgaand aan onze voorstelling.

Het handigst gaat het reserveren via internet. Door eenmalig een account aan te maken op de site van  Skopein, wordt u de volgende keer door het systeem herkend. U reserveert, krijgt een reserveringsnummer in beeld en ontvangt ook nog eens een bevestigingsmail thuis.

U kunt ook telefonisch reserveren via de Skopein-reserveringslijn: 0543-521515

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling te worden afgehaald. Niet afgehaalde kaarten worden na dat tijdstip in de vrije verkoop geplaatst.

Verhinderd?
De computer houdt nauwkeurig bij hoeveel kaartjes er zijn verkocht. We hebben maximaal ca. 120 stoelen beschikbaar. De laatste tijd komt het nogal eens voor dat de belangstelling groter is dan het maximale aantal plaatsen. Daarom nogmaals ons dringende verzoek: heeft u gereserveerd maar bent u verhinderd? Annuleer dan uw reservering! Het is voor u een kleine moeite en u doet er anderen een groot plezier mee!
 

Uitverkocht?
Geeft de computer of de reserveringssite aan dat de voorstelling is uitverkocht?
Het is goed mogelijk dat er in de loop van de voorstellingsdag toch nog annuleringen worden gemeld. U kunt aan het eind van de middag of begin van de avond nogmaals telefonisch of via internet proberen te reserveren.
Lukt het niet via deze weg en u wilt de film toch dolgraag zien? U kunt na 18.00 uur ook onderstaand informatienummer van Skopein bellen: 0543-530700. U krijgt dan een medewerker van Skopein aan de lijn die u graag verder helpt.
NB: dit telefoonnummer is een informatienummer. Het is niet niet bedoeld als regulier reserveringsnummer!

Flyer
Velen waren bedroefd toen ons vorige Filmblad sneefde. Om die mensen tegemoet te komen, hebben we besloten toch nog een (full colour!) flyer uit te brengen. Deze wordt om kosten te besparen niet meer verzonden naar de donateurs, maar is nog wel verkrijgbaar bij Skopein, Boekhandel Kramer en de VVV (gevestigd in het oude Raadhuis). 
Wat veel mensen niet weten is dat diezelfde flyer ook als PDF te downloaden is van onze site. Op de homepage vindt u onder de filmcarrousel een aantal kolommen waaronder "Download Flyer". Drie keer raden . . .

Nieuwsbrief/Filmagenda
Eigenlijk heeft u onze flyer niet zo nodig, want alle informatie staat op onze site. En verder heeft u zich natuurlijk al lang opgegeven voor onze wekelijkse Nieuwsbrief c.q. Filmagenda. Wat zegt u, u nog niet? Snel doen! Aanmelden Nieuwsbrief
(Extra tip: als u dit artikel via onze Nieuwbrief heeft gevonden, dan heeft u zich al opgegeven . . .)
Mensen die zich via onze site aanmelden als donateur, krijgen de Nieuwsbrief automatisch toegestuurd. Aanmelden donateur

Foto's website
Wij plaatsen altijd een aantal foto's op de filmpagina's. Die staan daar nogal klein afgebeeld in zogenaamde 'thumbnails'. Als u met de muis boven zo'n thumbnail gaat staan, kunt u de foto aanklikken. U krijgt dan een grotere versie in beeld en als u even wacht, wordt een diavoorstelling opgestart van alle foto's op die bewuste pagina. Bezoekt u onze site met een mobiel apparaat of een pc met touch screen? Een keer klikken op de foto is genoeg. Overigens zult u dan meteen merken dat Hans Gijsbers van HG Webdesign onze site met behulp van de modernste technieken heeft gebouwd, zodat we er ook op telefoons en tablets goed uitzien!