Van 40 naar 30 ☹

30 september 2020 - 15.07

Als gevolg van de aangescherpte corona-richtlijnen vanaf 29 september 18.00 uur zijn wij genoodzaakt het maximum aantal bezoekers per voorstelling terug te schroeven van 40 naar 30.

Voor de voorstellingen van System Crasher om 18.00 en 21.00 uur waren al meer reserveringen geplaatst dan bleek toegestaan. Wij hebben helaas dus een aantal mensen moeten berichten dat we hun reservering noodgedwongen moesten intrekken.
Inmiddels is het reserveringssysteem ook zodanig ingericht dat er slechts 30 mensen kunnen reserveren. Gelukkig mogen bioscoopzalen uiterlijk om 01.00 uur sluiten. De voorstelling van 21.00 uur kan dus wel doorgang blijven vinden.

Kortom, wilt u naar een van onze voorstellingen? Wacht niet te lang met reserveren!

Oh, en hebt u gereserveerd en bent u alsnog verhinderd? Wilt u niet vergeten om uw reservering te annuleren? Dan kunnen andere belangstellenden uw plek innemen. Bij de avondvoorstellingen van System Crasher bleken spijtig genoeg weer enkele kaarten niet te worden opgehaald. Wij blijven dan met lege plekken zitten maar nog erger, andere mensen die ook graag de film hadden willen zien kregen een ‘uitverkocht’ op het scherm te zien.

Voor deze mensen nog tip 2: nu we maar 30 bezoekers kunnen bergen is de zaal snel 'uitverkocht'. Maar regelmatig melden zich ook weer mensen af! Dus laat u niet ontmoedigen als het vol lijkt te zijn, maar check de website van Skopein op de dag voor of van de voorstelling nog een keer.  De kans is aanwezig dat er dan weer plaatsen beschikbaar zijn.
Verder gelden natuurlijk alle inmiddels welbekende corona-regels.