Verwacht . . .

1 mei 2012 - 23.04

Nog even die nare zomervakantie door en dan is het zover, dan gaan we er weer fris tegenaan! Op dinsdag 4 september is de aftrap met de zeer aanstekelijke Franse speelfilm Intouchables. We verwachten nogal wat (volgens ons terechte) belangstelling voor deze heerlijke feelgoodfilm, dus we proberen twee voorstellingen vast te leggen. Hou de website in de gaten!

U weet het inmiddels, we gaan vanaf komend seizoen programmeren in vijf cycli van 7 films. Dat betekent dat we hopelijk wat actueler kunnen zijn én dat we per seizoen ook nog eens vijf films meer gaan vertonen.
U vindt het programma natuurlijk hier op deze site (klik op Agenda), maar het is raadzaam u ook te abonneren op onze Nieuwsbrief annex Filmagenda. Dan wordt u als eerste op de hoogte gehouden van eventuele toevoegingen aan of wijzigingen in het programma.
 
Aanmelden Nieuwsbrief
 
Nóg verstandiger is het donateur te worden. U krijgt dan namelijk elke film weer, dus 35 keer per seizoen, een aanzienlijke korting op de toegangsprijs. Ook krijgt u automatisch de Nieuwsbrief/Filmagenda toegestuurd.
 
Aanmelden donateur