We gáán maar door!

21 september 2018 - 9.48

Mocht u het nog steeds niet doorhebben, we bestaan dit jaar 30 jaar en we strooien het hele jaar door met kleine cadeautjes. Bij het prachtige Lean on Pete gooien we er weer een paar boeken tegenaan, gratis en voor niks.

Stelt u zich het volgende scenario voor: u koopt een kaartje voor maar € 4 (u bent natuurlijk donateur. Wat? Nog niet? Meld u aan, doe het nu!), u krijgt een prachtige kwaliteitsfilm voorgeschoteld én u loopt na afloop weg met het boek waar de film op is gebaseerd. Alsof u in een sprookjeswereld leeft.

Zoals de foto laat zien: er liggen zes exemplaren (drie voor elke voorstelling) te popelen om met een bezoeker naar huis te gaan. Het enige dat u hoeft te doen is uw toegangskaartje bewaren. Na afloop maken we drie kaartnummers bekend. Uitstekend boek trouwens, Lean on Pete van Willy Vlautin. Het ademt dezelfde kalme sfeer als de film.

De pers over de boeken van Willy Vlautin:

'Vlautin schrijft tot-op-het-bot-proza dat tegelijkertijd mild is, doordat hij zich concentreert op dat wat nog licht geeft in het duister.' Vrij Nederland

'Vlautin beschrijft het alledaagse bestaan van gewone Amerikanen op formidabele wijze.' de Volkskrant

Snel reserveren voor die film!
lees meer...