Aanmelden donateur

Wij verzoeken u vriendelijk eerst onderstaande tekst goed door te lezen.

Donateurs steunen het Filmhuis en dat is belangrijk voor de continuïteit van onze voorstellingen. Als dank voor hun steun krijgen donateurs bij elke film een korting van € 2 op de reguliere toegangsprijs van € 7. 

Ook krijgen donateurs onze wekelijkse nieuwsbrief c.q. filmagenda per e-mail toegestuurd. Daarvoor ontvangt u een verzoek ter bevestiging van MailChimp, de organisatie die onze mailings verzorgt. Na bevestiging van uw gegevens wordt u opgenomen in de database van MailChimp. Daarna ontvangt u onze Nieuwsbrief.
NB: Mocht u van MailChimp geen bevestigingsverzoek ontvangen, dan verzoeken wij u uw spammap te controleren. Een enkele keer wordt een dergelijke mail namelijk afgevangen door mailprogramma's op verdenking van spam.

Een donateurschap kost € 10 en is geldig gedurende het lopende seizoen. In een filmhuisseizoen worden minimaal 35 titels vertoond. Het seizoen loopt van september tot en met juni. Voor aanvang van het seizoen ontvangen bestaande donateurs een oproep om de donatie voor het komend seizoen over te maken.


U kunt donateur worden van Stichting Filmhuis Winterswijk door onderstaande procedure te volgen:

1. Vul de velden hieronder in en druk op "Verzenden". Uw gegevens worden naar onze administratie verzonden.

2. U ontvangt ter bevestiging een e-mail met daarin instructies met betrekking tot de financiële afwikkeling. Deze instructies worden ook hierna vermeld bij punt 3.

3. Maak € 10 over op rekening NL37RABO0371267277 t.n.v. Stichting Filmhuis Winterswijk onder vermelding van de code vermeld in de e-mail. Het vermelden van deze code is essentieel voor een correcte verwerking van uw gegevens.

Zodra uw donatie op onze bankrekening is binnengekomen, wordt een donateurskaart aangemaakt. Deze kaart is af te halen voorafgaand aan onze voorstellingen.

De donateurskaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. U dient de kaart elke voorstelling te tonen aan de kassa en bij het betreden van de zaal.

Velden voorzien van een * zijn verplicht.
Nederlandse postcodes: Vul uw postcode in op de volgende manier 1234 AB, 4 cijfers, spatie en twee hoofdletters Buitenlandse postcodes: Invullen volgens de gebruikelijke notatie van het land
Uw telefoonnummer dient uit 10 cijfers te bestaan, voorbeeld 0543-123456 of 06-12345678
Vul hier het e-mail adres in waarop u de bevestiging wilt ontvangen
Geef nogmaals uw e-mailadres in om typefouten te voorkomen